Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének www.macsoi.hu weboldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:
A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének honlapján megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat a kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.
A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének weboldalán közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete jogosult. A honlap információi a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatók fel. A társaság előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.
A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének honlapjának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete semmilyen természetű felelősséget nem vállal a weboldalának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a weboldalon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.
A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületéhez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

hirdetés