MACSOI kályhás mesterek

A MACSOI közel egy évtizede segíti a Vas-megyei és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarát a Kályhás mestervizsgák szervezéseiben.
Előtte szakmánkban közel két évtizedig nem volt mestervizsgáztatás hazánkban. Az elmúlt majd' kilenc év során több mint félszáz mester kapott oklevelet, elismervén felkészültségét.
Kályhás mestereink a szakma legszínvonalasabb képviselői, vizsgájuk nemcsak szaktudásukat, hanem elhivatottságukat is tükrözi.

Amennyiben Ön MACSOI tag és sikeres Mestervizsgát tett, regisztráljon honlapunkon ezen az űrlapon.

 


Mestervizsgás tagjaink (betűrendben):


Azari Zoltán

Tiszavasvári
+36-30-236-9126
azari.zoltanfreemail.hu
www.tuzviragvallalkozas.hu

Bemutatkozás...

Szakmai végzettségem: Tüzeléstechnikai és kéményseprő mester. Cserépkályha és kandalló építő mester. Húsz éve foglalkozom cserépkályha és kandalló építéssel. 2006-ig másodállásban, azóta egyéni vállalkozóként dolgozom, főleg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén.

Elrejt


Békési István

Békéscsaba
+36-30-557-9814
bekesii58freemail.hu
www.bekestuz.hu

Bemutatkozás...

A kályhás szakmai munkát, - főtevékenységként - 2007- től kezdődően, főállású egyéni vállalkozóként végzem. Igény szerint építek cserép és téglakályhákat, kandallókat, kemencéket, és népi főzőkonyhákat is. Működési területem a Dél-Alföld és a Tiszántúli régió. 2006-tól a szakmai oktatásban is részt veszek. Iskolarenszerű nappali képzésben szakmai elméletet, felnőttképzésben pedig szakmai gyakorlatot oktatok.

Elrejt


Bretus János

Bretus János

Ballószög
+36-20-387-3172
bretuskalyhak.hu
www.kalyhak.hu

Bemutatkozás...

A családban több mint 100 éves hagyománya van a cserépkályhásságnak. Nagyapám mellett tanultam a szakmát. 1994-ben szakmunkás vizsgát tettem. 1998-tól önállóan építem a kályhákat. A mai napig nagyapámtól tanult hozzáállás, precizitás, a megrendelő igényeinek legtökéletesebb kielégítése vezérel munkám során.

Elrejt


Fekete Dániel

Szada
+36-70-263-33-94
feketekandallogmail.com
www.feketekandallo.hu

Bemutatkozás...

A kályhás szakmába 1993 -ban csöppentem még szinte gyerekként a Szadai cserépkályha gyárban mint csempe gyártó , majd a Simó Ágoston keramikus iparművész szerettette meg igazán a szakmát , majd a Nagy Ernő mesteremmel dolgoztam és tanultam a szakma apró fortélyait . Majd 2004 ben meg alapítottam a FEKETE KANDALLÓT és már második éve vagyok olyan szerencsés ,hogy a fiammal együtt dolgozok és továbbadhatom ez az ősi szép szakmát neki is .Köszönöm ,hogy elolvasta rövid bemutatkozásomat.

Elrejt


ifj. Hevesi Sándor

Szigethalom
+36-30-944-5978
infokandallohungaria.hu
www.kandallohungaria.hu

Bemutatkozás...

Cserépkályha, csempekandalló, kandalló, kemence és kerti grillező egyedi tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. Ezek tervezését és építését én magam végzem. Cégem a Kandalló Hungária Bt. 1996. január 01-én alakult családi vállalkozás. A szakmai háttér 1989-ig nyúlik vissza, azóta folyamatosan dolgozom a szakmában. 1989-ben érettségiztem, akkor faipari szakképesítést szereztem, majd 1991-ben a Bokányi Dezső Szakmunkásképzőben megszereztem a cserépkályhás szakmunkás bizonyítványt. 2006-ban megszereztem a cserépkályha- és kandallóépítő mestervizsgát. Munkáimat a megrendelő és a hely igényeinek megfelelően tervezem, a megfelelő műszaki ismeretek, jogszabályok és elvek figyelembevételével. Vállalok kandalló javítást, tűztér bekötést és cserépkályha átrakást, javítást.

Elrejt


Herczku Gyula

Budapest
+36-30-962-7663
herczkuherczku.hu
www.herczku.hu

Bemutatkozás...

Cserépkályhák, kandallók, kerti kemencék, sütögetők, tűzhelyek építésével, tervezésével, mindezek javításával és átrakásával foglalkozunk. Cserépkályhák belső segédanyagait, cserépkályha csempéket, samott téglákat valamint kályhaajtókat széles választékban értékesítünk.

Elrejt


Kiss Géza

Győr
+36-30-214-1815
kissg.gyorgmail.com
www.kisskalyha.eu

Bemutatkozás...

Győrben élő kályhás vagyok, mestervizsgával rendelkezem. Munkám során a vevő igényeihez igazodó, egyedi és egyéni elvárásokat teljesítő fűtőberendezéseket (cserépkályha, kemence, téglakályha, kandalló, takaréktűzhely) készítek.

Elrejt


Kondorosi Tamás

Budapest
+36 20 958 0897
infokondorosi-kalyha.hu
www.kondorosi-kalyha.hu

Bemutatkozás...

Öt évtizede építek kályhákat, kandallókat.

Elrejt


Korcz Miksa

Halászi
+36-20-956-8153
kalyhakorczkalyha.hu
www.korczkalyha.hu

Bemutatkozás...

Korcz Miksa vagyok 1963. 06. 23.-án születtem, 1977 kezdtem meg szakmai tanulmányaimat melyet 1980 ban sikeres vizsgákkal végeztem el. Azóta folyamatosan kályha és kandalló építéssel foglalkozok, illetve amiben tűz ég és építeni kell mindennel. Fiammal együtt mestervizsgáztam, és együtt dolgozunk.

Elrejt


Kovács Gyula

Székesfehérvár
+36-30-757-4828
kovacs1016freemail.hu
www.kalyhaskovacs.hu

Bemutatkozás...

Kovács Gyula vagyok, sok kályhát és kandallót építettem az ügyfelek megelégedésére. Folyamatosan képzem magam, ismerem és alkalmazom a hagyományos és modern anyagokat, technológiákat. Rendelkezem hazai és külföldi tapasztalattal.

Elrejt


Kurja József

Iszkaszentgyörgy
+36-30-541-6091
kurja.jozseft-online.hu
https://www.facebook.com/kurja.jozsef

Bemutatkozás...

1999 óta foglalkozom cserépkályhák, épített kályhák készítésével. Lakhelyem Fejér megyében, Székesfehérvártól 5 km-re fekszik. Kezdetben csak mellékfoglalkozásként foglalkoztam kályhák építésével, mára ez lett a főfoglalkozásom. Egyéni vállalkozóként dolgozom. A honlapomon megtekinthető néhány a munkáim közül.

Elrejt


Major László

Budapest, Pécs és környéke
+36-20-588-3209
majorkandallogmail.com
www.majorkandallo.hu

Bemutatkozás...

A szakmát Kondorosi Tamás mellett kezdtem el tanulni, tőle lestem el a fortélyokat. Nagyon jó mesterem volt. Több mint 15 évig dolgoztunk együtt. 2006-ban önálló vállalkozásba fogtam. 2009-ben mestervizsgát tettem. Igyekszem követni a kályhás szakma fejlődését, használni az új technológiai megoldásokat, de székelyvarsági gyökereimhez híven elsősorban a kézműves munka szépségében hiszek. Tisztelettel: Major László cserépkályha és kandalló építő mester

Elrejt


Monostori Péter

Lesenceistvánd
+3620583-7867
monostori.kalyhasgmail.com

Bemutatkozás...

Kerámiaformázó szakma megszerzése után Kondorosi Andrásnál tanultam a kályhaépítést, akinek az édesapja és nagyapja is szakmabeli volt! Megszerettette velem a szakmát. Hosszútávra építek tüzelőberendezéseket.

Elrejt


Orosz István

Kecsekemét
+36-70-511-0505
cserepkalyha-kecskemetfibermail.hu
www.cserepkalyha-kecskemet.hu

Bemutatkozás...

Cserépkályha, csempekandalló, kandalló, kül és beltéri kemence, grillező és takaréktűzhely egyedi tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. Ezek tervezését és kivitelezését én személyesen végzem. A szakmát édesapámtól tanultam aki 1968 óta a szakma elismert művelője, akitől sok iskolában nem tanított szakmai tapasztalatot is szereztem. 14 éve foglalkozom önállóan a szakmával, ma már Mesterként művelem!

Elrejt


Pálfi Sándor

Kecsekemét
+36-20-615-80-60
palfi.sandorgmail.com
www.cserepkalyha-kandallo.com

Bemutatkozás...

A honlapom címe www.cserepkalyha-kandallo.com Ezen a honlapon minden információ megtalálható rólam, eddigi tevékenységemről, tanfolyami végzettségeimről és itt láthatják referencia munkáimat. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésüket kérem vegyék fel velem a kapcsolatot bármely elérhetőségemen.

Elrejt


Puska Ferenc

Balatonfőkajár
+36-30-969-9945
puska81t-email.hu

Bemutatkozás...

Tanulmányaimat 1995-ben kezdem a tüzeléstechnikai karbantartó és kéményseprő szakmában, édesapám szakmai felügyelete és irányítása alatt. 2004-ben tüzeléstechnikai karbantartó és kéményseprő mesterlevelet szereztem. A kéményseprő szakmával párhuzamosan, a tüzeléstechnikától „megfertőződve” a szilárdtüzelésű berendezések javítását, karbantartását, telepítését és építését is próbáltam elsajátítani. 2006-ban szakmunkásvizsgát tettem cserépkályha és kandalló építő szakmában. 2013-ban a cserépkályha és kandalló építő mesterlevelet is megszereztem. 2015. tavaszától kizárólag a cserépkályhák, kandallók építésével, tüzelőberendezések karbantartásával foglalkozom.

Elrejt


Sápy László István

Tahitótfalu
+36-20-335-6929
sapylaszlofreemail.hu
http://www.sapy-manufaktura.hu

Bemutatkozás...

Több mint két évtizede kerámia készítéssel foglalkozom. Örömmel konstatálom, hogy pályafutásom közepén kályhacsempe gyártásba torkolt tevékenységem. Boldoggá tesz, hogy munkáimmal ügyfeleim lakásait, házait otthonná segítem, hiszen az egy boldog családdal és egy meleget sugárzó kályhával válik meghitté. Ügyfeleimmel közösen választunk formát, színt esetleg motívumot, kályháik megtervezésekor, melyet elkészítése után megépítjük a kitűzött határidőt pontosan betartva. A hagyományos építési technológia mellett vállaljuk zárt égésterű alacsony káros-anyag kibocsájtású cserépkályhák építését is.

Elrejt


Silárszky István

Budapest
+36-30-415-2992
silarszky.balazsgmail.com
www.silarszkykalyha.hu

Bemutatkozás...

Édesapám 1936-ban kezdett el foglalkozni a cserépkályhák építésével és a kályhacsempék gyártásával. Mellette tanultam ki a mesterséget, úgy ahogyan a fiaim mellettem. 1979-ben váltottam ki az ipart, hogy én vigyem tovább a mára dinasztiának nevezhető cserépkályhás vállalkozást. Főként tradicionális, népi és modern cserépkályhák, illetve kandallók kivitelezését vállalom.

Elrejt


Szabó Mihály

Karcag
06-30-2729-228
furtaifreemail.hu

Bemutatkozás...

Agyagos mester családba születtem 1972 szeptember 1-én Karcagon. Édesapám és nagyapám fazekas mesterek voltak. Kicsi gyerek korom óta az agyaggal dolgozom. Jómagam is fazekas majd cserépkályhás lettem. 2013-ban cserépkályha és kandallóépítő mestervizsgát tettem.

Elrejt


Tömösváry Norbert

+36-30-938-5552
tomoskalyhagmail.com
www.tomosvary-kalyha.hu

Bemutatkozás...

Cégem székhelye Heves megyében, Gyöngyös városban található, de kályháim, csempekandallóim, kerti grillezőim és kemencéim az ország egész területén bizonyítják, hogy jártam és dolgoztam azon a vidéken.
A megbízó igényeihez alkalmazkodva, a már adott műszaki paramétereket szem előtt tartva szívesen segítek kialakítani a végleges formát. Építek modern és hagyományos formájú cserépkályhákat és kandallókat is. Fontosnak tartom a bizalmat a jó együttműködés szempontjából; s azért is, mert hiszem, hogy egy jól megépített kályha viszi legbiztosabban tovább a jó szakember hírét.

Elrejt


Vitéz János

Ebergőc
+36-30-937-2046
kamintechgmail.com
www.kamintechkandallo.hu

Bemutatkozás...

Egyszemélyes vállalkozásomban a KAMINTECH BT keretein belül 1997-től építek kandallókat, kályhákat. A légfűtés mellet kiemelten foglalkozom a vízfűtéses berendezések, fejlesztésével, tervezésével, egyedi legyártásával, valamint ezek központifűtés egységébe való beillesztésével. Immár másodszor választottak a MACSOI vezetőségébe, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy 2013-ban a Szent Flórián díjjal értékelték eddigi társadalmi és szakmai tevékenységemet. A MACSOI hivatalos újságában rendszeresen publikálok szakmai cikkeket, sorozatokat. Különböző fórumokon /társ rendezvényeken/ előadásokat tartok, valamint felnőttképzésben időnként tanítok. Megtiszteltetésnek tartom, hogy a mestervizsga felkészítő jegyzet megírásában részt kaptam. A MACSOI keretein belül bírósági-peres ügyekben kollégáimmal együtt szakértői véleményeket készítek. Így, a 60-on túl változatlanul a megismerés és a jobbító szándék vezet a hátralévő utamon

Elrejt


hirdetés